Markedsføring

Idéer som
fungerer

https://norskbedriftsformidling.no/wp-content/uploads/2021/09/pexels-pixabay-267350-1280x929.jpg

Enhver bedrift som har som målsetning å ha langsiktig vekst må før eller senere begynne å tenke på hvordan man skal markedsføre seg.

  • Hvordan skal jeg nå ut til mine kunder?
  • Når man har nådd ut til kundene, hvordan tolker de budskapet?
  • Hvilke kanaler skal jeg markedsføre meg gjennom?
  • Hvordan utformer jeg gode tilbud med profittmargin?
  • Hvor skal jeg I det hele tatt begynne?

Det er ikke alltid enkelt å håndtere alle disse elementene selv dersom man ikke har noen tidligere erfaring med dette, men heldigvis har vi plukket frem noen tips slik at hvem som helst kan kan begynne å utarbeide sin markedsføringsstrategi.

Organisk markedsføring

Organisk markedsføring er langt fra det enkleste, men er I det minste gratis, og det er alltid den beste plassen å starte når man skal komme I gang med markedsføring – Men hav er egentlig organisk markedsføring?

Det raske svaret: Det betyr at noen andre markedsfører for deg.

Dersom du for eksempel deler et innlegg på Facebook eller instagram, som I sin tur deles av dine fornøyde kunder så har du fått så kalt organisk spredning.

Men organisk spredning av ditt varemerke er ikke noe som kun kan gjøres på internett.

Har du en fornøyd kunde som du føler kan være en god ambassadør for ditt varemerke, gi dem rabattkuponger og la dem markedsføre din bedrift med glede, uten at det koster deg en krone!

Det første steget når du skal starte med organisk markedsføring er å gjøre ditt varemerke synlig I sosiale medier.

Skap kontoer for bedriften på facebook, Instagram, Linkedin og Google my business.

Jo flere plattformer man kan finne ditt varemerke på, jo fler øyne kommer til å være rettet mot deg og dine produkter og tjenester – Dessuten kommer du til å havne høyere opp I Googlesøk, og dermed større tilstedeværelse på nettet.

Ønsker du å lære mer om organisk markedsføring, eller vil ha hjelp med mer kostbare eller avanserte markedsføringskanaler, som tradisjonell reklame eller redaksjonell markedsføring fins våre rådgivere her for å hjelpe deg.

Vanligvis koster det NOK 2000,- for å skape en markedsføringsstrategi og handlingsplan sammen med vår markedsføringsavdelingavdeling, men akkurat nå gir vi alle muligheten til å booke et gratis 30 minutters møte med personlig rådgivning. Helt kostnadsfritt.

Kom I kontakt med vår markedsføringsavdeling under, men pass på nå mens gratismøtene fortsatt er tilgjengelige.

https://norskbedriftsformidling.no/wp-content/uploads/2019/04/portfolio-02-3-1280x854.jpg

Kom i kontakt

Fyll i kontaktskjemaet for å booke ditt gratis strategimøte - Vi hjelper deg med å skape en markedsføringsstrategi direkte over telefonen
[contact-form-7 id="5"]
NBF
Norsk Bedriftsformidling
Norsk Bedriftsformidling er Norges ledende start-up konsult. Med over 10 års erfaring, stort kontaktnett og bransjens skarpeste rådgivere hjelper vi store som små start-ups med å nå sitt fulle potensiale med skreddesydde handlingsplaner og smart branding.
c/o Brenna Døsserødveien 87 3118 TØNSBERG
Følg oss
Sosiale medier
SBF
Norsk Bedriftsformidling
Norsk Bedriftsformidling er Norges ledende start-up konsult. Med over 10 års erfaring, stort kontaktnett og bransjens skarpeste rådgivere hjelper vi store som små start-ups med å nå sitt fulle potensiale med skreddesydde handlingsplaner og smart branding.
Kom i kontakt
Følg oss på sosiale medier

Copyright by Norsk Bedriftsformidling. All rights reserved.

Copyright by Norsk Bedriftsformidling. All rights reserved.