Om oss

Historien bak Norsk Bedriftsformidling er en nok mange kan kjenne seg igjen i.

Samir, en svensk gründer og visjonær, som startet selskapet I 2010 hadde I flere år gått I tankene om å starte eget firma, men når han skulle sette i gang fant han ut at det ikke var helt så enkelt som han hadde sett for seg.

Etter flere måneder med kompliserte administrative prosesser, krav fra myndighetene og kompletteringer av søknader fikk Samir en bedre forretningsididé en han noen gang hadde hatt tidligere – Gi blivende gründere den hjelpen han selv hadde søkt tidligere, men som de ikke ønsker å betale advokater og regnskapsførere titusentalls av kroner for.

Og med ett var ideen om Svensk Bolagsförmedling et faktum, og Samir bestemte seg for å legge sine egne erfaringer til grunn for å gjøre det enklere for blivende gründere som befinner seg i samme situasjon som han selv en gang gjorde.

Nettopp det at han nektet å gi opp skulle vise seg å være til hans fordel. For nå hadde han skaffet seg mer kunnskap om å registrere, starte og drive en bedrift enn hva han trodde var mulig bare 1 år tidligere.

Denne kunnskapen tok han vel vare på, og byttet deretter navn på sitt nye firma (Noe som skulle vise seg å heller ikke være så lett) til Svensk Bolagsförmedling.

Siden den gang har det kun gått oppover. I løpet av de første årene gikk vi fra å være en typisk småbedrift med kun et par ansatte til den nye utfordreren I markedet. Etterhvert som organisasjonen fortsatte å vokse blikket Samir mot de store etablerte aktørene på markedet – Hva gjorde de når de vokste kjapt og effektivt?

Ut fra dette ble ideen om å åpne kontor på Malta født og satt til liv for å effektivisere driften.

Samir fikk ideen om å ekspandere virksomheten ytterligere når en venn fra Norge fortalte om liknende erfaringer som hans egen. Etter noen måneder med research og planlegging ble Bedriftssupport Norge grunnlagt, og Scandinavian Business Group var et faktum.

I dag har vi kontor i Norge, Sverige og på Malta.

I løpet av de siste 10 årene har vi startet over 24.000 bedrifter I Norge og Sverige, og hjulpet over 50.000 gründere slik at de kan fokusere mindre på papirarbeid og administrasjon og mer på å tjene penger og bygge opp sin bedrift.

Men vi liker ikke stillstand. I løpet av de senere år har vi utvidet horisonten fra å arbeide i hovedsak med etableringer av bedrifter til en mer holistisk fremgangsmåte.

I dag jobber vi med den målsetning att alle gründere som starter opp med vår hjelp skal kunne fokusere 100% på det de er best på, mens vi håndterer bedrifts- og skatteregistreringen, skaper ditt varemerke, din hjemmeside og booster din oppstartsfase med markedsføring mens vi hjelper deg å finne den beste måten å holde styr på ditt firmas økonomi.

Uansett om du har hatt planer siden barnsben om å eie en egen bedrift, nettopp har blitt truffet av grunder-basillen, eller gått av med pensjon og vil ta den sjansen du aldri hadde muligheten til å gripe – Har du en forretningsididé  så har vi alle verktøyene du trenger for å lykkes.

https://norskbedriftsformidling.no/wp-content/uploads/2020/04/img-years-of-trust-2.png

Som bransjelederen når det kommer til bedriftsetableringer har vi som målsetning å gjøre denne prosessen så enkel og smertefri som mulig for morgendagens gründere, og vi bistår med alt du trenger å vite for å føle deg trygg når du skal starte et nytt kapittel som bedriftseier.

Vi kommer til å finnes der hele veien for støtte og rådgivning, uansett hva du skulle trenge hjelp med for din bedrift.

Ta kontakt med oss dersom du har vurdert å starte bedrift, men ikke er helt sikker på hvordan du skal gå frem, eller hvor du skal starte.

Oppstartsfasen for en bedrift er alltid den vanskeligste og mest utfordrende, og det er mange faktorer som spiller inn for at man skal lykkes.

Man må være dedikert og forberedt på lange dager og hardt arbeid for å lykkes I det lange løp.

Når man vel har bestemt seg for å starte eget og gjøre virkelighet av sin forretningsidé er det naturlig at man har en hel del spørsmål knyttet rundt dette, så som valg av bedriftsform, bedriftsnavn, skatt, registrering, markedsføring m.m og det anbefales alltid at man tar hjelp av noen som har erfaringer og kunnskap når det kommer til drift og etablering av eget firma.

Vi veileder deg hele veien fra forretningsidé til etablering og sørger for at du har alle verktøyene du kommer til å trenge for å manøvrere deg i markedet mens du bygger et varemerke du kan være stolt over.

Mer enn bare en konsult

Hva kan vi
hjelpe deg med?

Vi vet at enhver bedrtift er unik med unike behov. Derfor har vi spesialisert oss innenfor 4 retninger for å kunne hjelpe alle bedrifter, uansett hvilke egne behov dtt firma måtte ha.
Start-up
Regnskapsføring
Design & grafikk
Markedsføring
Hva synes våre kunder?

Din bedrift
Vår løsning

https://norskbedriftsformidling.no/wp-content/uploads/2021/09/per.png
Bra service
Rask og god hjelp uansett hva du lurer på. Innovative idéer når det kommer til hjemmeside og logo.

Per-Rune Andersson

https://norskbedriftsformidling.no/wp-content/uploads/2021/09/unnamed.png
Det beste valget!
Jeg kan sterkt anbefale dette firmaet dersom du skal starte enkeltpertsonforetak. Jeg hadde ike klart det uten dem. De har hjulpet til med det aller meste i oppstarten, som registrering, hjemmeside, logo. Meget rask hjelp og gode priser. Vennlig, imøtekommende og professionell service. Takk for all hjelp!

Anna-Stina Klockhoff

https://norskbedriftsformidling.no/wp-content/uploads/2021/09/unnamed-2.png
Har hjulpet på selvtilliten min!
Stort takk til Nisvet som har hjulpet meg med min hjemmeside med å få et profesjonellt design, og for engasjemanget med å hjelpe meg. Stort takk også til Oskar og Ove som og engasjerte seg med tro på min forretningside og gitt meg selvtillit! Det har vært befriende å få hjelp av folk med kunnskap i stedet for å prøve å klare alt selv.

Repanse Lejonhjärta

https://norskbedriftsformidling.no/wp-content/uploads/2021/09/unnamed-1.png
Alle løsninger
De er dyktige på alt, så kan anbefale dette 100% dersom du skal starte egen bedrift. De har hjulpet meg så mye med absolutt alt!

Dannes Media

https://norskbedriftsformidling.no/wp-content/uploads/2021/09/unnamed-3.png
Stort takk
Jeg vil rette et stort takk til Norsk Bedriftsformidling, og først og fremst til Nisvet som har vært til stor hjelp, både for selvfølelsen og for utviklingen av min bedrift Normativet Productions!

Takk for at dere er så dyktige i det dere gjør og for all hjelp jeg har fått!

Livya Nordberg

https://norskbedriftsformidling.no/wp-content/uploads/2021/09/eee.png
Kjempe smidig!
Kjemperaske og flinke! Jeg hadde kontakt med Nisvet som på en halv dag skapte en kjempefin hjemmeside for min bedrift. Får raskt svar. Anbefales sterkt!
❤️

Felicia Smith

bt_bb_section_top_section_coverage_image

Kom i kontakt

Ring oss
21 09 02 56
Send oss en mail
support@norskbedriftsformidling.no
Book et gratis strategimøte
Dersom du ønsker å snakke med en profesjonell rådgiver kan du kontakte oss via kontaktskjemaet under, så tar vi kontakt så snart vi kan.
[contact-form-7 id="5"]
NBF
Norsk Bedriftsformidling
Norsk Bedriftsformidling er Norges ledende start-up konsult. Med over 10 års erfaring, stort kontaktnett og bransjens skarpeste rådgivere hjelper vi store som små start-ups med å nå sitt fulle potensiale med skreddesydde handlingsplaner og smart branding.
c/o Brenna Døsserødveien 87 3118 TØNSBERG
Følg oss
Sosiale medier
SBF
Norsk Bedriftsformidling
Norsk Bedriftsformidling er Norges ledende start-up konsult. Med over 10 års erfaring, stort kontaktnett og bransjens skarpeste rådgivere hjelper vi store som små start-ups med å nå sitt fulle potensiale med skreddesydde handlingsplaner og smart branding.
Kom i kontakt
Følg oss på sosiale medier

Copyright by Norsk Bedriftsformidling. All rights reserved.

Copyright by Norsk Bedriftsformidling. All rights reserved.