Regnskapsføring

https://norskbedriftsformidling.no/wp-content/uploads/2021/09/pexels-tima-miroshnichenko-6693655-2048x1365-1-1280x853.jpg

Regnskapsføring er noe som gir mange blivende gründere knute I magen.

Det fins utallige formler, fakturaer og kvitteringer. Hva er moms? Hvordan gjør jeg avdrag? Hvordan sender jeg ut en faktura?

Man kanskje ikke enkang er kjent med disse uttrykkene, og da kan bedriftslivet fort virke fjernt.

Det viktigste du må vite er dette: Det har aldri vært enklere å håndtere regnskapet I en bedrift og meget få trenger I dag en regnskapsfører eller en økonomiavdeling.

Dette kommer av at man I dag kan gjøre regnskapet digitalt, og ettersom Norge har veldig mange registrerte bedrifter så kan man finne meget enkle og gode regnskapsføringsprogram for en billig penge.

Det er faktisk så pass enkelt at du åpner programmet, velger en sum du ønsker å fakturere, velger produktet eller tjenesten du vil selge, og til slutt legger du inn mailadressen til kunden du skal fakturere. Så enkelt er det!

Når du deklarerer utgifter trenger du bare ta et bilde av kvitteringen for kjøpet, laste det opp I regnskapsprogrammet via mobilen – Så er du ferdig!

Her hos Norsk Bedriftsformidling tror vi på personlige løsninger for alle bedrifter.

Hva vi erfarer er enhver bedrift like unik som sin grunnlegger.

Det beste du kan gjøre for å finne riktig løsning er å snakke med en regnskapsfører eller en ekspert innen bedriftslivet, slik at du sikrer at din løsning hverken blir for dyr, eller at den ikke I helhet tekker alle behov du måtte ha.

For deg som ønsker å komme I gang så fort som mulig anbefaler vi en av de 2 alternativene for program listet til høyre – Begge er ledende innenfor sine segment I markedet.

  • Visma SPCS

Visma er landets ledende leverandør av regnskapsføringsprogram og har ikke bare lang fartstid på markedet, men også et veldig godt rykte.

De seneste årene har Visma oppdaert sine programmer til å mer brukervennlige samt tilby mobilsupport, som er meget viktig for å kunne være konkurransedyktige I dagens marked.

Som regel benyttes Visma av litt større bedrifter som har en økonomiavdeling eller en regnskapsfører.

Om du vil bruke Visma så anbefaler vi deres medium pakke Visma Økonomi Smart som koster 189,- pr måned.

  • FIKEN

Fiken er kanskje det regnskapsprogrammet som har hatt sterkest vekst de siste årene. Helt fra den spede begynnelsen i 2014 har de systematisk jobbet for å lage et regnskapsprogram som først og fremst skal forenkle regnskapet for “vanlige” mennesker uten en regnskapsutdannelse.

Fiken er skreddersydd mot selvstendige næringsdrivende, samt små- og mellomstore bedrifter. Ved å forenkle språket, og kontinuerlig senke barrierene folk flest hadde til å gjøre regnskapet selv. Har Fiken på imponerende vis gått fra null til 47 000 betalende kunder på litt over syv år.

Kom i kontakt

Fyll i kontaktskjemaet for å booke ditt gratis strategimøte
[contact-form-7 id="5"]
NBF
Norsk Bedriftsformidling
Norsk Bedriftsformidling er Norges ledende start-up konsult. Med over 10 års erfaring, stort kontaktnett og bransjens skarpeste rådgivere hjelper vi store som små start-ups med å nå sitt fulle potensiale med skreddesydde handlingsplaner og smart branding.
c/o Brenna Døsserødveien 87 3118 TØNSBERG
Følg oss
Sosiale medier
SBF
Norsk Bedriftsformidling
Norsk Bedriftsformidling er Norges ledende start-up konsult. Med over 10 års erfaring, stort kontaktnett og bransjens skarpeste rådgivere hjelper vi store som små start-ups med å nå sitt fulle potensiale med skreddesydde handlingsplaner og smart branding.
Kom i kontakt
Følg oss på sosiale medier

Copyright by Norsk Bedriftsformidling. All rights reserved.

Copyright by Norsk Bedriftsformidling. All rights reserved.